Contact:

info(at)geometrievandenatuur.nl


Initiatiefnemers:


Carla Feijen, mythografe

info(at)carlafeijen.nl

www.carlafeijen.nl
Michel de Bakker

Eclat Cultuur Zaken

eclat.leiden(at)gmail.com

 

Carla Feijen, beeldend kunstenaar en ontwerper, zoekt naar de essentie van vormen. Haar vormonderzoek  is gebaseerd op de getalsverhoudingen die in natuurvormen te vinden zijn, zoals de gulden snede en andere irrationale getallen.

Haar driedimensionale ruimtelijke concepten liggen in het overgangsgebied tussen natuurlijke en architectonische vormen. Hoe mensen die ruimten ervaren is hierin haar kernvraag. Carla zoekt binnen  Geometrie-Lab uitwisseling met verwante onderzoekers op uiteenlopende vakgebieden.

Michel de Bakker studeerde literatuur- en theaterwetenschappen. Als verhalend ontwerper legt hij verbindingen tussen kunst en cultuur en de dagelijkse realiteit. Daarnaast richt hij zich op talentontwikkeling van jongeren en het vergroten van hun betrokkenheid bij de kunsten.

Hij zal in het programma van Geometrie-Lab verbindingen leggen tussen onderzoekers en publiek, tussen de specialist en wat wij gemeenschappelijk ervaren. Hij zal het educatieve programma verzorgen, publieksmomenten presenteren en voor interactie zorgen.